fredag 9. januar 2009

Nytt år, nye muligheter!!!!

Ah... 2009..
Jeg er i hus, for å si det sånn! Mitt herlige hobbyrom er ferdig og alt ligger til rette for et herlig, kreativt år. Akkurat nå sitter jeg ved pulten min, med lille Gizmo ved siden av meg. Her har vi god utsikt. Gizmo liker å være med, så når han får ligge på pulten min på teppet sitt er han i himmelen. Og jeg har mer enn god nok pult-plass. Skal få tatt et bilde av hobbyplassen etterhvert også, så dere får se hvor jeg koser meg.

Men nå skal jeg poste det første kortet jeg laget i 2009!

Jeg har shoppet masse flotte stempler, og de beryktede ProMarkers, så jeg fant ut at det første kortet måtte lages med begge deler.

Stempelet er fra LadyBug & Friends, teksten er fra North Star Stamps Jeg har brukt mounting foam til å montere trykkene, så de står litt ut fra kortet. Har bøyd tekst-trykket litt så det "flagrer i vinden". På høyre side har jeg brukt Fragments fra Tim Holtz.


Og så har jeg slengt meg med i utfordringen på scrapping.no, hvor man setter seg et mål for hvor mange kort man skal lage i 2009. Mitt mål er 100. Det meste jeg har laget på et år el vel.. 6.... Så det blir spennende...!
Dette var kort 1/100.

1 kommentar:

Legg gjerne igjen en hilsen! :-)